KLASAT

I PËRSHTATSHËM PËR TË GJITHA GRUPMOSHAT PARASHKOLLORE

6 muaj deri në 1 vjeç

Seancat përqendrohen në ndihmën e fëmijëve për lëvizje dhe zvarritje, duke përdorur pajisje dhe ushtrime të përshtatshme. Aktivitetet për ata që nuk mund të ecin ende, kanë për qëllim zhvillimin e koordinimit dhe lëvizjeve të këmbëve dhe mësimin e të ndenjurit ulur. Ushtrimet e lehta ndihmojnë fëmijët të zhvillojnë ekuilibrin. Në këtë moshë, qasja e SOCATOTS përqendrohet në stimulimin e zhvillimit të aftësive shoqërore, personalitetit, aftësive të komunikimit, bazave të numërimit, gjuhës dhe zhvillimit fizik.

1 vjeç - 3 vjeç

Sapo fëmijët të ecin, ata mund të fillojnë të zhvillojnë aftësitë e tyre fizike më tej në fushat e koordinimit, ekuilibrit dhe shkathtësisë. Duke përdorur aftësitë themelore të kontrollit të topit të fituara gjatë seancave të hershme me SOCATOTS, fëmijët fillojnë të përparojnë me shpejtësi, duke zbatuar ekuilibrin që ata kanë krijuar tashmë për të kontrolluar topin në ajër në mënyra të reja.

3 vjeç deri në 5 vjeç

Aktivitetet për këtë grupmoshë përqendrohen rreth aftësive të kontrollit dhe koordinimit të topit, të fituara gjatë seancave të grupit të parë dhe të dytë. Fëmijët mësojnë më shumë komanda sfiduese dhe zhvillojnë zakone të mira, të tilla si mbajtja e kokës lart, ndërsa praktikojnë punën me këmbë. Futen aktivitete të thjeshta që përfshijnë kontrollin e topit në ajër dhe fëmijët inkurajohen të përmirësojnë aftësitë e tyre të xhonglimit. Ata ende punojnë me prindërit ose kujdestarët e tyre, por gjithashtu bashkëpunojnë me fëmijë të tjerë në grupe të vogla.

Seancat tona

Socatots

Ne paraqesim një program të plotë për fëmijët, për të zhvilluar aftësinë fizike dhe mendore të tyre. Ne e bëjmë atë përmes aktiviteteve fizike të mirënjohura, argëtuese dhe tërheqëse për fëmijët dhe prindërit e tyre. Duke përdorur futbollin si një mjet, ne i mundësojmë fëmijëve të mësojnë numrat, alfabetin, ngjyrat dhe pjesët e trupit duke përmirësuar përqendrimin dhe kujtesën e tyre, por edhe modelet themelore të lëvizjes, ekuilibrin dhe koordinimin motorik.

Ja çfarë kanë për të thënë të tjerët

Nuk mund ta besoj atë që shoh me Shkollat Braziliane të Futbollit dhe SOCATOTS, është e mahnitshme dhe është diçka krejtësisht e ndryshme dhe shumë e veçantë. Do të ketë kaq shumë përfitime për futbollin dhe për fëmijët në përgjithësi. Shoqërisht, fizikisht dhe teknikisht unë mund ta shoh këtë, duke pasur një ndikim kaq pozitiv për brezat e ardhshëm në të gjithë botën.

Carlos Alberto "Capita" Torres

Ish futbollist brazilian (Lindur: 17 korrik 1944 - 25 tetor 2016)

Programi SOCATOTS i jep përfitime të mëdha zhvillimit dhe arsimimit të fëmijës tuaj. Të mësuarit me SOCATOTS është argëtues, por është gjithashtu progresiv, kështu që fëmija juaj do të përmirësohet gjatë gjithë kohës së programit. SOCATOTS i ka të gjitha. Unë rekomandoj me gjithë zemër këtë skemë emocionuese të të mësuarit për të gjithë fëmijët.

Jonathan Doherty

Pedagog i Lartë, Instituti i Fëmijërisë dhe Edukimit, Universiteti Leeds Trinity

Socatots më magjeps si mjek, fiziolog dhe futbollist. Jam i bindur që e gjithë bota do ta përqafoj idenë.

Socrates

Kapiten i ekipit kombëtar brazilian të futbollit, 1954 - 2011

Shkollat Braziliane të Futbollit dhe SOCATOTS janë të jashtëzakonshme, të dyja janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t'i mundësuar fëmijëve ushtrime që në fillesat e tyre. Gjithashtu është shumë argëtuese dhe tepër pozitive. Unë mendoj se fëmijët duhet të bëjnë më shumë ushtrime në përgjithësi dhe kjo është një mënyrë super për të filluar. Unë mendoj se SOCATOTS dhe Shkollat Braziliane të Futbollit janë milje larg çdo aktiviteti tjetër në qarkullim dhe Devon (djali im) ka qenë një SOCATOT prej shtatë muajsh. Asnjëherë nuk janë shumë të vegjël që ata të fillojnë të mësojnë. Nëse fëmijët mund të fillojnë të vegjël dhe të kënaqen me lojën dhe ushtrimet, jam i sigurt që ata do të qëndrojnë të përfshirë në sport gjatë gjithë jetës së tyre.

Nell McAndrew

Model dhe Sportist Amator