BIZNESI

Drejtoni biznesin tuaj të arsimit

Nëse po mendoni të filloni biznesin tuaj, por dëshironi të minimizoni rreziqet që lidhen me procesin e vazhdimit të tij vetëm, franchising mund të ofrojë zgjidhjen perfekte.

Sistemet e ekskluzivitetit ofrojnë koncepte të gatshme të biznesit. Me blerjen e një licence ju fitoni të drejtën për të përdorur një emër të njohur të markës dhe përfitoni nga njohuritë dhe përvoja e tyre. Si franchisee, ju bëheni pjesë e një organizate më të madhe dhe përfitoni nga të gjitha avantazhet e saj. Kur filloni biznesin tuaj ju mbështeteni në zgjidhjet e provuara të krijuara nga përvoja e të tjerëve që kanë shkelur tashmë të njëjtën rrugë.

Socatots dhe Shkollat Braziliane të Futbollit
SOCATOTS dhe Brazilian Soccer Schools janë dy programe që ju mund të ekzekutoni në zonën tuaj si franchisee ynë. Shumë njerëz fillojnë me një ekskluzivitet të SOCATOTS, dhe më pas ndërsa fëmijët rriten, ata prezantohen në Shkollat Braziliane të Futbollit.

Zyra Qendrore Kombëtare

E-mail: franchisor@socatots.al
Numri i telefonit: +355 67 441 1112